torsdag 13 mars 2014

Plötsligt Mallorca

Hofvet Race Team har sedan länge planerat ett träningsläger på Mallorca i slutet av Mars. Tyvärr kände jag inte att jag hade semesterdagar och pengar över till att följa med när det bokades. Större och större har sedan avundsjukan och trånaden växt sig när disskusionerna har gått om träningen och passen som ska genomföras där.

Till slut var det på den nivå att jag inte kunde låta bli, så när Kaspar olyckligt var tvungen att sälja sin biljett lyckades räkna ut att jag kunde få det att gå ihop med semester och hittade lite pengar. Så hastigt och oerhört lustigt är det nu bara 10 dagar tills det blir kortbyxor och racer, ska bli otroligt skönt! Att vi dessutom lyckats hitta en tävling som vi kan köra sista dagen i Mallorca gjorde ju verkligen inte saken sämre. Visserligen kommer man säkert vara rätt sliten efer en veckas träning och knappast kunna göra sitt bäst, men ändå bra att ha en tävlingsstart under västen innan det drar igång med seniorcupen i mitten av April här hemma.

Nu har ju vädret här också varit så bra och sopbilarna så snabba att det har gått bra att köra racer här med. Hunnit ut och testat på både tempohojen och racern ute på riktigt sköna turer. Den lyckan tycks dock vara tillfällig då nästa vecka ser ut att bli kall och bjuda på lite snö, desto roligare kommer det då att bli att dra iväg mot Mallorcas välkända berg och sol och värme (får vi verkligen hoppas på)

Inga kommentarer: